Mert nálunk a legjobb kezekben van

2015. december 18. 18:40 - NanoVica

A betegszállítás mindenki számára elérhető lehetőség. Ennek köszönhetően ma már bárki és bármikor eljuthat az orvosi kivizsgálásra illetve a kórházi kezelésre, nem kell hosszas tervezésnek megelőznie az utazást. Így könnyen megoldható az eljutás, és nem jelent problémát, ha valaki nem rendelkezik saját autóval.

Mindazok állapotán, akik rendszeres kezelésre szorulnak, sokat ronthat a mindennapos aggódás és a sok stressz. Egy-egy újabb vizsgálati időpont komoly fejtörést okozhat a betegnek, főleg ha nincs saját autója, és se tömegközlekedéssel, se rokoni segítséggel nem tudja megoldani az utazást.

16378771_m.jpg

Ilyenkor jó döntés a betegszállítás!

Ugyanis így mindenki a legnagyobb kényelemben, és a megfelelő szállítási körülmények között érkezhet meg a vizsgálatokra. Nem kell aggódni az utazást illetően, hiszen az Aranyszív Ambulancia a főváros legkorszerűbb flottájával rendelkezik, mentőautóink mindegyike hordággyal és hordszékkel is fel van szerelve. Minden esetben pontosan érkezünk meg a kijelölt helyszínre, és akár külföldre is vállaljuk a szállítást. 

És mindezt a lehető legjobb munkatársakkal!

Cégünk kizárólag mentőtiszteket és mentőápolókat alkalmaz, akik minden körülmény között biztosítani tudják a megfelelő ellátást. Ők végig a páciens mellett maradnak, aki így minden helyzetben teljes biztonságban érezheti magát. Elkísérik a kórházi kivizsgálásra, vagy kint megvárják amíg végez – minden esetben várakozási felár nélkül. 

Mert ők emberségből is jelesre vizsgáztak!

Munkatársaink minden esetben mosollyal fogadják a betegeket, minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a páciens számára ne csak a biztonságos, hanem a kellemes utazást is biztosítsák. Mindig van idejük egy kedves szóra, vagy az utazások során egy hosszas beszélgetésre. Munkatársaink biztosítják a kellemes társaságot, hogy ezzel is megkönnyítsék a beteg helyzetét, és biztosítsák számára a kényelmet és a biztonságot.

Ápolt megjelenésű, és emberséges munkatársaink a cégünk legjobb névjegykártyái. Bátran forduljon hozzánk, ha biztonságos és kellemes utazásra vágyik. Munkatársaink minden esetben Ön mellett lesznek, hogy ne legyen ideje a felesleges aggódásra. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://betegszallitas.blog.hu/api/trackback/id/tr908182658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása