A határokon átívelő lehetőség

2016. január 26. 14:16 - NanoVica

Előfordul, hogy bizonyos egészségügyi problémák esetében a páciens csak külföldön talál megfelelő kezelést. Egyes készülékek és technikák egyelőre sajnos nem elérhetőek Magyarországon, ezért megesik, hogy valakinek hosszabb útra kell vállalkoznia. Azonban ennek kivitelezése sok esetben nagy szervezést igényel – és ilyenkor remek megoldás lehet a térítéses betegszállítás. Hogy miért?

28651044_m.jpg

Egy nemzetközi betegszállítást nem egyszerű megszervezni. Ezt tovább nehezíti, ha a család nem rendelkezik autóval, vagy ha a betegnek speciális szállításra van szüksége. Ne hagyja, hogy ez a probléma a gyógyulás útjába álljon. A térítéses betegszállítás lehetőséget biztosít a nemzetközi utakra is, az Aranyszív Ambulance Kft.-vel Európa bármelyik városába eljuthat.

És mindezt a biztonságosan és kényelmesen!

A modern, klimatizált mentőink minden elvárásnak megfelelnek, így biztosítani tudjuk a legmegfelelőbb és legkényelmesebb szállítást. Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a betegeknek higiénikus környezetben és az állapotuknak megfelelően utazhassanak. Éppen ezért minden szállítás során nagy hangsúlyt fektetünk a tisztaságra, valamint ügyelünk a tökéletes felszerelésre is. 

Mindehhez természetesen a szakszerű segítséget is biztosítjuk.

A beteg még nagyobb biztonsága és kényelme érdekében minden esetben ápoló személyzet is tartózkodik az autóban. Ennek köszönhetően bármilyen probléma esetén helyben van a segítség. Amennyiben szükséges, szakorvosi ellátást is biztosítunk, így a súlyosabb esetek szállítását is tudjuk vállalni.

Hogy mik a további előnyök?

Ezeken a hosszabb utakon váltósofőr is részt vesz. Ennek köszönhetően nem kell aggódni az időpont miatt, hiszen nem lesz szükség hosszabb megállóra. Munkatársaink ügyelnek rá, hogy Ön időben odaérjen a kezelésre.

Az elszámolás kilométerenként történik, ezért könnyen megtudhatja, hogy mire számítson. És ez az előre egyeztetett összeg nem változik, nincsenek plusz költségek, így pontosan kalkulálhat.

A térítéses betegszállítás remek lehetőséget nyújt a külföldi kezelésekre való eljutásban. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi garantáljuk, hogy kényelmesen és a legnagyobb biztonságban érkezik majd meg. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://betegszallitas.blog.hu/api/trackback/id/tr958317616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása