Megoldás minden problémára

2016. január 08. 09:52 - NanoVica

A mozgásukban korlátozott embereknek meghatározott szállítási módra van szüksége. Bizonyos betegek esetében elengedhetetlen a hordágy vagy a hordszék használata, ami nehézséget okozhat az utazás során. A térítéses betegszállítás azonban lehetőséget biztosít az ülő- és a fekvőbetegek elszállítására egyaránt.

 

8287159_l.jpg

Cégünk korszerű flottája minden esetben az Ön és családja rendelkezésére áll. Számunkra elsődleges szempont a páciensek kényelme és biztonsága, ezért minden lehetséges módon segítséget nyújtunk a nehéz helyzetben.

A szükséges felszerelés

Betegszállító autóink korszerű hordágyakkal és a legmodernebb hordszékekkel vannak felszerelve. Ennek köszönhetően minden páciens számára biztosítani tudjuk a szükséges körülményeket, az állapotának megfelelő szállítást.

Kiegészítő lehetőségek

Bármilyen probléma esetében állunk rendelkezésre, munkatársaink legfontosabb feladata a segítségnyújtás. Ennek megfelelően minden helyzetben igyekszünk a legmegfelelőbb körülményeket biztosítani. Ha szükséges, a betegeket elkísérjük a kivizsgálásra vagy a kezelésre – minden esetben mellette maradunk. Amennyiben az adott egészségügyi intézményben nem található lift, fel- és levisszük a lépcsőn. Mindezt természetesen felár nélkül.

Egyéb programok

A mozgásukban korlátozott betegek szállítása sok esetben jelenthet problémát. Nagy nehézségekbe ütközhet egy tolószék szállítása, ami megakadályozhatja egyes családtagok szállítását. Így ők nem tudnak részt venni a közös programokon, és kizárólag mások által válik lehetségessé számukra az ügyintézés.

Cégünk ebben is segíthet. Nemcsak orvosi kezelésekre és kivizsgálásokra, hanem családi összejövetelekre is vállaljuk a páciensek elszállítását – így minden alkalommal jelen lehet mindenki.



A térítéses betegszállítás nagyszerű megoldás minden problémára. Legyen szó rendszeres kivizsgálásról, bármilyen ügyintézésről vagy éppen egy családi összejövetelről, mi minden esetben állunk rendelkezésre. Korszerű flottánk lehetőséget biztosít a kényelmes és biztonságos szállításra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://betegszallitas.blog.hu/api/trackback/id/tr428251726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása