Az egészséges tisztaság

2016. január 19. 10:39 - NanoVica

Az otthon tisztántartása alapvető követelmény minden háztartás számára. Ugyanis a megfelelő higiénia segíthet elkerülni a különböző fertőzéseket és betegségeket. Ez az elvárás különösen fontos az egészségügyben – a kórházakban, a rendelőkben és a betegszállító autókban egyaránt.

 

45110697_l.jpg

Azoknak az embereknek, akik a betegszállítás mellett döntenek, rendszeres orvosi kivizsgálásra és kezelésre van szüksége. Számukra különösen hangsúlyos a tisztaság, hiszen nagyon sokat ronthat az állapotukon a nem megfelelő higiénia. Éppen ezért mi is nagy figyelmet fordítunk a flottánk rendben tartására. Ha minket választ, akkor nem kell tartania fertőzésveszélytől. Hogy mi bizonyítja ezt?

Frissen mosott huzatok

Cégünk nagy hangsúlyt fordít a tisztaságra. Minden egyes szállítás során frissen mosott huzatokkal várjuk Önt. Az autókban található ülések, hordszékek és hordágyak állapotára külön is figyelmet fordítunk, ezek higiénikus állapota egyben a flottánk mércéje. Éppen ezért számunkra természetes, hogy minden szállítás során új, tiszta és megfelelően tisztított huzatokat használjunk.

Az autók higiénikus állapota

A betegszállító járművek tekintetében is rendkívül fontos a megfelelő higiénia, hogy így elkerülhető legyen mindenfajta fertőzés. Autóinkat minden esetben patyolattisztán indítjuk útnak, hiszen számunkra minden esetben elsődleges szempont a páciens egészsége és kényelme.

A megfelelő felszerelés

Autóink korszerű felszereltséggel rendelkeznek, minden szükséges orvostechnikai eszköz megtalálható bennük. Ezek tisztítására, ápolására és fertőtlenítésére szintén nagy hangsúlyt fektetünk. Nálunk nem fordulhat elő, hogy ezek bármilyen szempontból szennyezettek legyenek.



A betegszállítás során különösen fontos a megfelelő higiénia. Ennek megfelelően az autók tisztántartása, a frissen mosott huzatok, és az orvostechnikai eszközök fertőtlenítése nálunk kitüntetett figyelmet érdemel. Ha minket választ, akkor nem kell tartania az esetleges fertőzésektől, hiszen számunkra az Ön egészsége a legfontosabb. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy a legbiztonságosabb körülmények között utazhasson az aktuális kivizsgálásra vagy kezelésre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://betegszallitas.blog.hu/api/trackback/id/tr18251708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása