Amit a térítéses betegszállításról tudni kell

2016. február 02. 11:32 - NanoVica

Ön még nem hallott a térítéses betegszállításról? Vagy már ismeri a lehetőséget, de megannyi kérdése van? Nem tudja, hogy milyen feltételei vannak, és miért hasznos a szolgáltatás? Akkor íme a válaszok, amiket régóta keresett.

A térítéses betegszállítás szolgáltatása mindenki számára elérhető lehetőség. Ha valakinek rendszeresen részt kell vennie orvosi kivizsgálásokon vagy kezeléseken, és csak nagy nehézségek árán tudná megoldani a család az elszállítását, akkor ez a legjobb választás.

18497169_m.jpg

Az Aranyszív Ambulance Kft. térítéses betegszállítással foglalkozik. A munkatársaink a nap 24 órájában rendelkezésre állnak, hogy a betegek a lehető legjobb körülmények között juthassanak el az aktuális kezelésre, kivizsgálásra, illetve kontrollra. 

Hogy milyen előnyei vannak a szolgáltatásnak?

A cég Budapest legkorszerűbb flottájával rendelkezik. Minden egyes autó kiválóan felszerelt, a műszerek kifogástalanul működnek. Az ülő- és fekvőbetegek számára is biztosítottak a megfelelő utazási körülmények, így minden alkalommal a lehető legkényelmesebben utazhatnak a betegek.  

Természetesen a kiváló körülményekhez hozzátartozik a higiénikus környezet is. Minden egyes kiszállás előtt friss huzatok kerülnek fel az autókban, és az eszközöket is fertőtlenítő tisztításnak vetik alá. 

Az Aranyszív Ambulance Magyarország teljes területén és külföldön egyaránt vállalja a szállítást. Így tehát nem jelent gondot, ha esetleg egy messzebbi kórház a célpont. 

És kiválóak a munkatársak!

A cég kizárólag szakképzett személyzettel dolgozik, tehát minden egyes utazás során kiváló szakemberek kísérik a beteget. Ennek köszönhetően bármilyen probléma felmerülése esetében biztosított a segítség. 

De ők nemcsak nagyszerű szakemberek, hanem emberségesek is. Az Aranyszív Ambulance Kft. számára a beteg az első, éppen ezért a személyzetnek mindig van ideje egy kedves mosolyra, vagy éppen egy beszélgetésre. A betegeket felkísérik a kivizsgálásra, és amennyiben szükség van rá, végig vele maradnak. 

Mindezt meglepetés költségek nélkül!

Az előre egyeztetett árak nem változnak, így mindig pontosan tudhatja, hogy mire kell számítania. A külföldi utak esetében kilométer alapú az elszámolás, így könnyedén kiszámolhatóak a pontos költségek. Az Aranyszív Ambulence-nél nincsenek rejtett költségek. 

A térítéses betegszállítás mindenki számára biztosított lehetőség, ami megannyi előnnyel rendelkezik. Amennyiben Önnek vagy családtagjának szüksége van egy kiváló megoldásra, forduljon hozzánk bátran. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://betegszallitas.blog.hu/api/trackback/id/tr718353028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása