Fő a biztonság

2016. február 09. 10:10 - NanoVica

Természetesen a rendezvényeknek megannyi fajtája létezik. A rövidebb konferenciáktól elkezdve, az egy napos találkozókon át, egészen a fesztiválokig és a kb. egy hetes táborokig. Azonban ezek sok mindenben hasonlítanak egymáshoz – például, hogy mindegyik esetében szükség van egészségügyi háttérszolgálatra. Hogy miért?

Tegyük fel, hogy a rendezvény már éppen elkezdődött. Természetesen a háttérben továbbra is teljes erőbedobással zajlik a munka, hogy minden tökéletes lehessen. Az egyik önkéntes éppen az utolsó simításokat végzi a dekoráción, létrára állva teszi a helyére a plakátokat az egyik kisebb teremben. Azonban valami elakad, és miközben próbálja megigazítani megbillen a létra, és leesik. A teremben egy másik szervező is tartózkodott, aki mindezek után a telefonjáért nyúl.

32074283_m.jpg

Vagy vegyünk egy másik példát. A városban egy több napos fesztivált rendeznek az egyik téren. Igyekeznek minél változatosabb programokat összeállítani, és természetesen büfé is várja az érdeklődőket. A pult előtt kezd gyarapodni a sor, épp közeleg az ebédidő. A büfés máris csinálja az íncsiklandozó ételt, azonban a kés kifordul a kezéből és csúnya sebet ejt a karján. A közelben tartózkodó egyik háttérszervező mindezt látva azonnal odarohan, miközben a telefonjáért nyúl.

De könnyen előfordulhat valami más is. A több napos work-shopra megannyi ember érkezik, hiszen rengetegen kíváncsiak mindarra, amit az előadóktól és egymástól megtudhatnak az adott témáról. Kint igen meleg már az idő, ami sokak számára igazából megterhelő. Éppen ezért sűrűn rendelnek el szünetet, hogy mindenki ihasson egy kis frissítőt. Az egyik alkalommal azonban egy hölgy megszédül és elájul. Az egyik szervező azonnal telefonál.

De kit hívtak a szervezők?

Mindannyian egészségügyi segítségért fordultak. Ugyanis a szervezés során ügyeltek arra, hogy a lehető legjobb megoldást találják meg a rendezvény biztosítására. 

Ha Ön is egy kiváló megoldást keres, akkor forduljon bizalommal az Aranyszív Ambulance Kft.-hoz!

Cégünk térítéses betegszállítással foglalkozik, kiválóan felszerelt mentőautó flottával és szakemberekkel rendelkezik. És mindemellett rendezvénybiztosítást és mozgóőrség szolgáltatást is vállalunk – így Ön biztos lehet benne, hogy az önkéntesek, a szervezők és a vendégek egyaránt biztonságban teljes biztonságban lesznek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://betegszallitas.blog.hu/api/trackback/id/tr838370258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása