Minőségi betegszállítás

2016. január 08. 10:23 - NanoVica

Megéri felhívni!

Előfordult már Önnel, vagy a családjával, hogy a betegszállító autóra órákat kellett várnia? És emiatt nem ért oda a fontos kezelésre, az egész napját át kellett szerveznie? Felejtse el a bosszantó problémákat, mert van megoldás ellenük.

 

36953888_l.jpg

A térítéses betegszállítást szinte kivétel nélkül bárki igénybe veheti – kórházaknak, orvosi rendelőknek, gondozó- és idősek otthonának, valamint magánbetegeknek egyaránt elérhető. Ma már egyre többen élnek ezzel a lehetőséggel. De vajon miért? Milyen tényezők szólnak emellett?

A legkorszerűbb flotta

Az „Aranyszív” Ambulance Kft. a legkorszerűbb mentőautókkal rendelkezik Budapesten. A kilenc autó mindegyike hordággyal és hordszékkel is felszerelt, így mindenki számára biztosítható a biztonságos, kényelmes és előírt utazás.

Képzett munkatársak

Cégünk kizárólag mentőtiszteket és mentőápolókat alkalmaz, akik a páciensek biztonságát bármilyen körülmények között biztosítani tudják. Munkatársaink minden esetben rendelkeznek a megfelelő szakmai képzettséggel, ezért bátran rájuk bízhatja saját vagy családtagja szállítását.

Nálunk mindig a páciens az első!

Minden esetben a beteg igényeit tartjuk szem előtt, és individuális ellátásban részesítjük. Elkísérjük a kezelésekre és segítünk neki eligazodni a kórházak útvesztőjében is. De amennyiben egyedül szeretné felkeresni az orvosát, akkor a parkolóban várakozunk – és mindezért nem számolunk fel plusz költségeket. Emiatt a páciens minden esetben előre tudja, hogy mennyit kell fizetnie, nem érheti meglepetés az utazás során.

Pontosság, gyorsaság, minőség

Minden egyes telefonhívást követően rövid időn belül, maximum egy óra alatt pontosan a megbeszélt helyszínre érkezünk.

Cégünk az ISO 9001:2008 minősítéssel rendelkezik. Ennek a minőségirányítási rendszernek az értelmében folyamatosan figyelünk a visszajelzésekre, és ezek alapján fejlődünk tovább. A páciensek értékelése alapján megtaláljuk a legjobb lehetőségeket, hogy így mindenki számára biztosítani tudjuk a megfelelő kényelmet és a tökéletes biztonságot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://betegszallitas.blog.hu/api/trackback/id/tr678251458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása