A kikalkulálható biztonság

2016. január 29. 12:18 - NanoVica

A térítéses betegszállításnak rengeteg előnye van, éppen ezért egyre elterjedtebb lehetőség. Sokan élnek vele, hiszen így könnyen meg tudják oldani az orvosi vizsgálatokra és kezelésekre való eljutást. Nincs szükség a családon belüli bonyolult tervezésekre, és a gyakran drága és nehezen összeegyeztethető tömegközlekedésre. A térítéses betegszállítás kényelmes, biztonságos és kiszámítható.

10989277_m.jpg

Az Aranyszív Ambulance Kft.-nél folyamatosan ügyelünk a megfelelő higiéniára, a tökéletes felszerelésre. Mentőautóink rendkívül korszerűek, hordággyal és hordszékkel is felszereltek. Munkatársi csapatunk kiváló szakemberekből áll, akik számára mindig a beteg az első.

És mindez az Ön számára is elérhető!

A térítéses betegszállítás mindenki számára nyitott lehetőség. Ha egy biztos és kiszámítható megoldásra vágyik a bonyolult tervezés helyett, akkor bátran forduljon hozzánk.

Ha minket választ, mindig tudni fogja, hogy pontosan milyen költségekre kell számítania. Ugyanis számunkra a minőség egyet jelent az árgaranciával, tehát az előre egyeztetett árak nálunk nem változnak.

Nem kell megrázó meglepetésre számítania!

Nálunk nincsenek rejtett költségek. Munkatársaink mindenben a rendelkezésére állnak – elkísérik a kezelésre, amennyiben nincs lift, segítenek a lépcsőkön való fel-, illetve lejutásban – és ehhez nincs szükség plusz ráfordításra. A kontrollvizsgálatokra várakozási díj nélkül vállaljuk a betegszállítást, és a külföldi utak esetében és pontos árkalkulációt készítünk.

Velünk bátran terezhet!

A mi célunk, hogy Ön a legnagyobb biztonságban és kényelemben érezze magát, amihez hozzátartozik a kiszámíthatóság is. Nem kell aggódnia a költségek miatt, hiszen ez minden esetben pontosan az előre egyeztetettek alapján fog alakulni. 

Ha Önnek vagy családtagjának is szállításra van szüksége, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Számunkra mindig a beteg az első, ezért teljes kényelmet és minőségi utazást kínálunk. És mindezt természetesen rejtett költségek nélkül, az előre egyeztetett áron. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://betegszallitas.blog.hu/api/trackback/id/tr58317708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása