Rendezvénybiztosítás

2016. február 15. 11:18 - NanoVica

Hogy minden tökéletes legyen

Az Aranyszív Ambulance Kft. térítéses betegszállítással foglalkozik. Ez a szolgáltatás mindenki számára elérhető, és megannyi előnye van. A páciensek minden esetben számíthatnak a megfelelő felszereltségű, jó minőségű és higiénikus mentőautókra. Kizárólag orvos és mentőtiszt képesítéssel rendelkező munkatársaink pedig kitüntetett figyelemmel fordulnak a betegekhez, hogy ők a megfelelő ellátásban részesülhessenek és tökéletes kényelemben utazhassanak.

10789792_m.jpg

Éppen egy nagyobb rendezvényt szervez? Több napos ünnepre, vagy egy egynapos találkozóra készül? Esetleg egy hosszabb fesztiválon lenne szüksége segítségre? Akármilyen rendezvényt szervez, az Aranyszív Ambulance Kft.-re számíthat.

Ugyanis a cégünk rendezvénybiztosítást és mozgóőrség szolgáltatásokat is vállal. Így akármilyen programot szervezzen is, biztos lehet benne, hogy kiváló segítséget kap. 

Hogy miért jó döntés minket választani?

Az Aranyszív Ambulance Kft. Budapest legkorszerűbb mentőautó flottájával rendelkezik. A kilenc autó mindegyike légkondicionált, hordszékkel, hordággyal és kiváló  orvostechnikai eszközökkel felszerelt.

Minden esetben ügyelünk a kiváló higiéniai állapotokra, ezért kizárólag frissen mosott huzatokkal és megfelelően karbantartott eszközökkel indítjuk útnak az autóinkat.

Munkatársaink mindegyike rendelkezik orvos vagy mentőtiszti képesítéssel, ennek köszönhetően orvosolni tudják az összes helyszínen felmerülő problémát. Ön minden esetben számíthat a szakértelmükre. 

Előzetes egyeztetés alapján a jogszabályokban előírt, a rendezvényszervező kötelességének megfelelő gépjárművekkel vonulunk fel. Így Önnek nem kell külön figyelmet fordítania erre, hiszen mi garantáljuk az előírtaknak megfelelő szolgáltatást.

A rendezvény nagyságától függően roham-, eset- vagy mentőautókkal is tudunk készülni.

Amennyiben Ön is egy kitűnő segítséget keres, forduljon hozzánk bizalommal. Mi minden esetben garantáljuk a kiváló higiéniai állapotú és korszerű mentőautókat, valamint a megfelelő képesítéssel rendelkező szakembereket. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://betegszallitas.blog.hu/api/trackback/id/tr888379356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása