Mert mindig van megoldás!

2016. január 07. 16:20 - NanoVica

A betegszállítás mindenki számára elérhető lehetőség, akinek az állapota és a körülményei szükségessé teszik az igénybevételét. Ez sok tekintetben különbözik a mentéstől. De mégis mit nevezünk betegszállításnak, és mit érdemes róla tudni?

11201933_l.jpg

A mentést a sürgős esetekben lehet igénybe venni, amikor a beteg feltalálási helyén (pl. baleset, utcai súlyos rosszullét) azonnali megoldásra van szükség. Ilyenkor bárki felhívhatja a mentőszolgálatot, akik néhány fontos kérdés után azonnal a helyszínre sietnek. Ezzel ellentétben a betegszállítást akkor érdemes igényelni, ha a betegnek egészségügyi eljárásra van szüksége, de nincs vészhelyzet.

Mi az a betegszállítás?

A cégünk által biztosított szolgáltatás mindenki számára nyitott. Ez a térítéses megoldás lehetővé teszi, hogy Ön időben odaérjen a kezelésre. Nem kell órákat várnia a szállításra, hiszen mi pontosan ott leszünk, ahol szüksége van ránk. Budapest legkorszerűbb mentőautó flottájával rendelkezünk, amelyek mindegyike hordszékkel és hordággyal felszerelt. Kizárólag mentőtiszteket és mentőápolókat alkalmazunk, így mindenki teljes biztonságban érezheti magát az utazás során. A beteget a vizsgálatokon – amennyiben igényli – végigkísérjük, és nem számítunk fel várakozási időt.

Mikor vehető igénybe a betegszállítás?

Mindazok számára elérhető ez a lehetőség, akik egészségügyi ellátásra szorulnak. Legyen szó belföldi, vagy külföldi szállításról, mi minden esetben segítünk.
Érdemes igénybe venni a lehetőséget, ha

  • az illető kizárólag speciális testhelyzetben szállítható,
  • a beteg mozgáskorlátozott vagy járóképtelen,
  • az érintett számára nem megoldható a tömegközlekedés, vagy ez nem összeegyeztethető a kezelés időpontjával,
  • bármilyen okból nincs lehetőség más közlekedési módra (pl. saját autó, bicikli stb.), vagy
  • a beteg kényelmesen, teljes biztonságban és pontosan szeretne megérkezni a kezelésre.

    Emellett számíthatnak a segítségünkre a gyógykezelésből elbocsátottak, és mindazok, akiknek állandó kezelésre van szüksége.

    Hogyan rendelhető meg a szállítás?

    Cégünk több platformon is elérhető, személyesen, e-mailben, vagy a nap 24 órájában hívható telefonszámok egyikén. A kocsi igénylésekor meg kell jelölni a sürgősség fokát (hány órán belül szükséges az ellátás), az igényelt jármű típusát, illetve, hogy az érintett másokkal együtt szállítható-e.

    Számunkra elengedhetetlenül fontos a minőség, a bizalom és a szolgálatkészség. Forduljon hozzánk bizalommal, ha Önnek, vagy bármely családtagjának betegszállításra lenne szüksége.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://betegszallitas.blog.hu/api/trackback/id/tr308249610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása